Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μόνο τα ποιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης και μπορεί να σας παρέχει αξιόπιστα συστήματα συναγέρμου με απομακρυσμένο ελεγχο του χώρου σας απο όπου και να βρίσκεστε!

Η επιλογή ενός συστήματος συναγερμού όπως και η επιλογή των κατάλληλων καμερών παρακολούθησης δεν ειναι μια απλή υπόθεση.  Αναμφίβολα όποιος επιθυμεί να θωρακίσει το σπίτι του ή τον επαγγελματικό του χόρο πρέπει να ενημερωθεί κατάλληλα για τις διαθέσιμες τεχνολογίες που είναι οι ιδανικότερες για την κάλυψη των αναγκών του.

Η SmarteqPlus αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων συναγερμού με απομακρυσμένο έλεγχο όπλισης/αφόπλισης μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο, όπλιση/αφόπλιση  μέσω τηλεχειριστηρίου για να μήν χρειάζεται να πάτε συνέχεια στην κεντρική μονάδα διαχήρησης και panic button σε περίπτωση που εισβάλει κάποιος στον χώρο σας ενω βρίσκεσαι μέσα.
Η εφάρμογή του συναγερμού καλεί τηλεφωνικά και μέσω sms ταυτόχρονα σε περίπτωση alarm σε όσους τηλεφωνικούς αριθμούς του ορίσει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης και σταματάει να καλεί μόνο όταν απαντήσει κάποιος απο τους ιδιοκτήτες στο κάλεσμα του συναγερμού και τον απενεργοποιήσει.

Η εταιρεία μας επίσεις αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση και τοποθέτηση καμερών CCTV και IP με ανάλυση HD για την καλύτερη ποιότητα εικόνας και εγγραφής 24/7/365.

Η διαχείριση και η προβόλη των καμερών μπορεί να γίνει και μέσω κάποιου monitor η και απομακρυσμένα μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο χωρίς ετήσιες χρεώσεις συντήρησης και με την δυνατότητα 'Remote playback' απο όπου κι αν βρίσκεστε για επιλογή στιγμιοτύπων που συνέβησαν κάποια άλλη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια να ενημερωθείτε για πακέτα και προσφορές όπως και μιας δωρεάν αξιολόγησης του χώρου σας.

 

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις!

 

Φιλερήμου 37 Καρακόνερο 85132 Ρόδος

+30 22410 37864  M.: +30 6989 959 930 M.: +30 6974 732 673

info@smarteqplus.org