Η φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) είναι ένα μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία η παραπάνω ιστοσελίδες συνεχώς αναρτημένες στο Διαδίκτυο.

Ο όρος Web Hosting αναφέρεται στη διαδικασία με την οποία ο ιδιοκτήτης μίας ιστοσελίδας ενοικιάζει χώρο σε υπολογιστές (διακομιστές - Server) για να τοποθετήσει τα αρχεία του ή και την ηλεκτρονική του αλληλογραφία.

Η διαχείριση για ένα ιστότοπο από τον ιδιοκτήτη του, μπορεί να γίνει μέσω προγραμμάτων απομακρυσμένης σύνδεσης (FTP) ή από τον περιηγητή ιστού (browser) μέσω πρόσβασης σε έναν πίνακα ελέγχου (control panel), το οποίο δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης των ιστοσελίδων, των email, των αρχείων και όλων των στατιστικών επισκεψιμότητας του ιστότοπου.

 

Η SmarteqPlus σας προσφέρει πακέτα ενοικίασης αξιόπιστων πακέτων φιλοξενίας (Web hosting) για την ιστοσελίδα και τα email σας σε αξιόπιστα data center σε Γερμανία και Αμερική με Cpanel σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που κάνει την διαχείριση της ιστοσελίδας σας πιο εύκολη απο ποτέ!

Επίσεις μπορούμε να καταχωρήσουμε για εσάς το δικό σας μοναδικό όνομα χώρου (Domain name) για την χρήση του στην εταιρική ή προσωπική σας ιστοσελίδα.

 

*Η υπηρεσία θα είναι σύντομα κοντά σας με αυτόνομη σελίδα για αγορά και διαχείριση πακέτων φιλοξενίας (Web Hosting) και κατοχύρωση ονοματων χώρου (Domain Registration) ευκολά και γρήγορα απο τον ίδιο τον πελάτη.

Μέχρι να είναι η υπηρεσία έτοιμη, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για τιμές πακέτων και κατοχύρωση ονομάτων χώρου στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

'Εχουμε ετοιμάσει για εσάς μερικά βίντεο παραδείγματα για το πώς μπορείτε και μόνοι σας να διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα τον χώρο φιλοξενία σας http://cpanelhosting.smartechplus.org/.