Συστήματα παραγγελιοληψιας PDA

Η SMARTEQPLUS σας παρέχει ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση με πλήρες σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας με εύχρηστο και  γρήγορο λογισμικό, για την κάλυψη της αγοράς μαζικής εστίασης, που είναι μία αγορά με πολλές ιδιαιτερότητες.

Έχουμε την τεχνογνωσία να καλύψουμε όλες τις δραστηριότητες για ασύρματη παραγγελιοληψία με Εμπορική Διαχείριση για εστιατόρια, delivery, cafe, bar, ξενοδοχεία και βενζινάδικα σε πολυ ανταγωνιστικές τιμές.

Χρησιμοποιώντας μόνο της τελευτέες τεχνολογίες αιχμής και αναπτύσσοντας προχωρημένο λογισμικό, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας που ζητούν ασφαλή και φιλικά προς τους χρήστης συστήματα παραγγελιοληψίας.
Δυνατότητα παροχής απο την εταιρία μας ολου του απαραίτητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού.pda

Η SΜΑΡΤΕQPLUS επίσεις σας παρουσιάζει και μια νεα καινοτόμα υπηρεσία που εστιάζει σε καταστήματα εστίασης και μπορεί να φέρει την αλλαγή στον χώρο του Online delivery.

Πλέων είναι δεδομένο οτι οι χρήστες του διαδικτύου ψάχνουν, συγκρίνουν και παραγγέλνουν για διανομή κατ οίκον φαγητό μέσω κινητών συσκευών, Application και υπολογιστές μετατρέποντας τα παραδοσιακά τηλέφωνα που μέχρι πρότινος ήταν ο μοναδικός τρόπος λήψεις παραγγελιών απο ένα κατάστημα σε απλό διακοσμητικό.

Η εταιρία μας σας προσφέρει μια πλήρη πλατφόρμα online παραγγελιών που ήρθε για να κάνει την επανάσταση στον χώρο της εστίασεις και την εκάστοτε επιχείρηση πιο πετυχημένη και εύκολα διαχειρίσιμη απο ποτέ.

Κατασκευάζουμε για εσάς την εταιρική σας ιστοσελίδα με όλα τα στοιχεία της επιχείρησης σας και προσαρμόζουμε μέσα σε αυτή μια μηχανή που αυτόματα μετατρέπει την ιστοσελίδα σας σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λήψης παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο.

Η μηχανή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ειναι οσο πιο απλή και φιλική πρός τον πελάτη αλλά βασικότερο όσο πιο απλή και φιλικη πρός την ίδια την επιχείρηση.

Η λήψη των παραγγελιών λειτουργεί με αποδοχή ή απόρριψη της εισερχόμενης παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο απο το κατάστημα και την αποστολή απάντησεις στον πελάτη για τον χρόνο παράδοσης και την τελική αποδοχή και εκτύπωση της παραγγελίας σε θερμικό εκτυπωτή.

Online παραγγελιοληψία, πώς λειτουργεί για τους χρήστες:

Η ιστοσελίδα ειναι σχεδιασμένη και βασισμένη πάνω στον πλήρη κατάλογο της επιχείρησης με φωτογραφίες προϊόντων, κατηγορίες προϊόντων, επεξηγήσεις και σχόλια και που θα μπορεί μέσα απο εκεί ο χρήστης σε ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον να επιλέξει την κατηγορία και το φαγητό της επιθυμίας του, να προσθέσει και να αφαιρέσει υλικά και να παει στο καλάθι για να ολοκληρώσει την παραγγελία του.

Εκεί πέρα θα χρειαστεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, όπως και την διεύθυνση παράδοσης με τυχόν ειδικά σχόλεια.

Οι επιλογές για τον τρόπο πληρωμής που θα έχει ο χρήστης θα ειναι (ανάλογα με την φιλοσοφία του καταστήματος):
Πληρωμή κατα την παράδοση, Μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal, πληρωμή με POS κατά την παράδοση.

Πατώντας αποστολή παραγγελίας ο χρήστης έρχεται σε αυτόματη σύνδεση με το κατάστημα σε πραγματικό χρόνο και περιμένει την απάντηση του καταστήματος αν αποδεχτεί ή απορρίψει την παραγγελία του και σε πόση ώρα θα γίνει η παράδοση (Ενδεικτικός χρόνος αναμονής 3 λεπτά).

Πώς λειτουργεί για το κατάστημα:

Το κατάστημα έχει δύο επιλογές για διαχείριση του συστήματος και τις αποδοχές των παραγγελιών.

Η πρώτη είναι μέσω υπολογιστή με μία εφαρμογή που θα εγγαταστήσουμε εμείς και θα δίνει την δυνατότητα στήν επιχείρηση να διαχειρίζεται εύκολα και γρήγορα όλες τις παραγγελίες που δέχτηκε ή θα δεχτεί.

Η δεύτερη είναι μέσω tablet συσκευής (θα σας χορηγήσουμε εμείς αν δεν υπάρχει στο χώρο) που θα έχει εγκατεστημένη μια εφαρμογή η οποία θα σας δίνει την δυνατότητα αποδοχή ή απόρριψη παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο και την αποστολή απάντησεις στον πελάτη για την ώρα παράδοσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

CMS σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδας .
CMS σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μηχανής παραγγελιοληψίας (μέσω web browser).
Δυνατότητα κατασκευής Application για λήψη παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο (IOS-Android) όπως ακριβώς λειτουργεί και η ιστοσελίδα.
Δυνατότητα διαχείρισης παραγγελιών απο την επιχείρηση μέσω Application (IOS-Android).
Αποδοχή / απόρριψη παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο συνδεσης ανάμεσα σε κατάστημα και πελάτη.


Απάντηση σε πραγματικό χρόνο στον πελάτη για την ώρα παράδοσεις της παραγγελίας.
Εκτύπωση παραγγελιών μέσω θερμικού εκτυπωτή.
Πίνακας στατιστικών στοιχείων με ιστορικό πωλήσεων και αναλυτικά στοιχεία χρεώσεων.
Δυνατότητα σύνδεσης της μηχανής στο facebook για λήψη παραγγελίων και μέσα απο την δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Φιλική ιστοσελίδα πρός τις μηχανές αναζήτησης για την ευκολότερη προώθηση προιόντων και καταστήματος.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κάνουμε μία δωρεάν παρουσίαση αλλα και να ενημερωθείτε για πακέτα και προσφορές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Τηλεφωνο Επικοινωνιας

(+30) 22410 37864

 

Διευθυνση

Μιχαήλ Πετρίδη 50 85133 Ροδος

 

Like Us

Facebook

Search