Συστήματα ασφαλείας

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα ποιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης και μπορεί να σας παρέχει αξιόπιστα συστήματα συναγέρμου με ελεγχο του χώρου σας απο απόσταση.

Η επιλογή ενός συστήματος συναγερμού όπως και η επιλογή των κατάλληλων καμερών παρακολούθησης δεν ειναι μια απλή υπόθεση. Αναμφίβολα όποιος επιθυμεί να θωρακίσει το σπίτι του ή τον επαγγελματικό του χόρο πρέπει να ενημερωθεί κατάλληλα για τις διαθέσιμες τεχνολογίες που είναι οι ιδανικότερες για την κάλυψη των αναγκών του.

kameres asfaleias rodos systhmata asfalias rodosΗ SmarteqPlus αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων συναγερμού με απομακρυσμένο έλεγχο όπλισης/αφόπλισης μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο, όπλιση/αφόπλιση μέσω τηλεχειριστηρίου για να μήν χρειάζεται να πάτε συνέχεια στην κεντρική μονάδα διαχήρησης και panic button σε περίπτωση που εισβάλει κάποιος στον χώρο σας ενω βρίσκεσαι μέσα.

Η εφάρμογή του συναγερμού καλεί τηλεφωνικά αλλα και μέσω sms ταυτόχρονα σε περίπτωση alarm σε όσους τηλεφωνικούς αριθμούς του ορίσει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, και σταματάει να καλεί μόνο όταν απαντήσει κάποιος απο τους ιδιοκτήτες στο κάλεσμα του συναγερμού και τον απενεργοποιήσει.

Η εταιρεία μας επίσεις αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση και την τοποθέτηση καμερών CCTV και IP με ανάλυση HD για την καλύτερη ποιότητα εικόνας και εγγραφής 24/7/365.

Η διαχείριση και η προβόλη των καμερών μπορεί να γίνει και μέσω κάποιου monitor η και απομακρυσμένα μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο χωρίς ετήσιες χρεώσεις συντήρησης και με την δυνατότητα 'Remote playback' απο όπου κι αν βρίσκεστε για επιλογή στιγμιοτύπων που συνέβησαν κάποια άλλη χρονική περίοδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια να ενημερωθείτε για πακέτα και προσφορές όπως και μιας δωρεάν αξιολόγησης του χώρου σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κάνουμε μία δωρεάν παρουσίαση αλλα και να ενημερωθείτε για πακέτα και προσφορές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Τηλεφωνο Επικοινωνιας

(+30) 22410 37864

 

Διευθυνση

Μιχαήλ Πετρίδη 50 85133 Ροδος

 

Like Us

Facebook

Search