Σχετικα Με Εμας

Σχετικα με Εμας

Η Smarteqplus είναι μια εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου και σύγχρονων εφαρμογών τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο απο τον Απρίλιο του 2009 και έχει ως έδρα το νησί της Ρόδου.
Με επαγγελματικές λύσεις και μόνο γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα έχουμε υλοποιήσει ενα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων και τεχνολογικών εφαρμογών, πάντα με τα πιο σύγχρονα μέσα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:about us smarteqplus web design company greece

*Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-shop (Joomla, Wordpress, Magento, WooCommerce, VirtueMart, OsCommerce)

*Συστήματα Κρατησεων (On-line booking engine) Για ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager), Κτηματομεσιτικά γραφεία, Rental cars, Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.

*Συστήματα Παραγγελιών (On-line delivery system & PDA) Iστοσελίδες παραγγελιοληψιών και συστηματα PDA για καταστήματα εστίασης και μπάρ. (Δυνατότητα επέκτασεις και διαχείρισης σε IOS-Android Application).

*Φιλοξενια ιστοσελίδων και κατοχύρωση Domain Names (VPS Dedicated and Reseller Server in America & Germany *All packages support admin Cpanel for free).

*Ιnternet marketing και προώθηση ιστοσελίδων (SEO, Adwords and Social Media Promo).

*Κατασκευή δικύων WiFi HotSpot (Public or Secure mesh networks for big traffic).

*Τοποθέτηση Καμερών και Συστημάτων συναγερμού (Μελέτη, εγκατάσταση ή τοποθέτηση, με απομακρυσμένο έλεγχο όλων τον εφαρμογών).

SmarteqPlus Web Solutions

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για επιτυχημένη ανάπτυξη της επιχείρησης σας στο διαδικτυο είναι η δημιουργία της σωστής εταιρικής ταυτότητας για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας σας πιο εύκολα.

Κατασκεύες ιστοσελίδων και τεχνολογικών εφαρμογών

Τα διαδικτυακά τεχνολογικά μέσα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για αυτό όλο και περισσότερες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν στο χώρο του ίντερνετ με ραγδαίο ρυθμό (κατασκευή ιστοσελίδας, social media marketing & promo, διαδικτυακή προώθηση προϊόντων κλπ).
Η Smarteqplus προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, από μια πλήρες εκκίνηση μέχρι και τον ανασχεδιασμό και τη συντήρηση των σημερινών υπάρχων εφαρμογών σας.
Η ιστοσελίδα όπως και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε επιχείρηση θα πρέπει να αντανακλά την εταιρεία και τα προϊόντα της τέλεια. Η Smarteqplus χτίζει τη διαδικτυακή σας παρουσίαση που θα ταιριάζει με την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, σήμα, κλπ.) ή μπορεί να αναλάβει την δημιουργία νέας εταιρικής ταυτότητας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που απαιτούνται απο την εκάστοτε επιχείρηση ή ιδιώτη.
Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την επιτυχία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Φτιάχνουμε για εσάς ένα καλαίσθητο μοναδικό template σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα και εικαστικά γούστα.
Παρέχει την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας από την ίδια την επιχείρηση (CMS), είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και μπορεί να επεκταθεί από εμάς σε e-shop εάν χρειαστεί στο μέλλον.
Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με συγκεκριμένες τεχνικές και μεθόδους.
Οι υπηρεσίες μας ανοίγουν την πόρτα στον κόσμο των ψηφιακών μέσων, για αυτό με τους πελάτες μας κτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Ανάπτυξη ασύρματων και ενσύρματων δικτύων
Τρόπος λειτουργίας ηλεκτρινικού καταστήματος
smarteqplus-web-development-company.png

Τεχνολογικη Καταρτιση

education-smarteqplus-web-solutions.jpg
Κατασκεύες Ιστοσελίδων
95%
Δίκτυα ενσήρματα και WIFI
97%
SEO Services
95%
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
98%
Συστήματα Ασφαλείας
93%

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε σήμερα προσφορά των Υπηρεσιών μας σύμφωνα πάντα με τα μέτρα και τις ανάγκες που σας ταιριάζουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Τηλεφωνο Επικοινωνιας

(+30) 22410 37864

 

Διευθυνση

Μιχαήλ Πετρίδη 50 85133 Ροδος

 

Like Us

Facebook

Search