ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Κατασκευή E-shop

Ένα e-shop δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό, να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση των πωλήσεων.eshop development e shop design smarteqplus web solutions rhodes greece

Παλιά μια επιχείρηση είχε ελάχιστους ανταγωνιστές σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Πλέον οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι σύγχρονες και έτοιμες για να είναι ανταγωνιστικές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κόσμος πλέον αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες ( γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα ).

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα η επιχείρηση σας θα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα 365 μέρες το χρόνο και θα προβάλλεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να είναι σύγχρονο, ασφαλές, γρήγορο και εύχρηστο ως πρός τον επισκέπτη αλλα και των ιδιοκτήτη.

Η Smarteqplus εξειδικεύεται στην μελέτη, των σχεδιασμό, την κατασκευή και την φιλοξενία e-shop ιστοσελίδων σε WooCommerce, VirtueMart, OsCommerce και OpenCart αναπτύσοντας ηλεκτρονικά καταστήματα όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών.
Η μεθοδολογία της εταιρίας μας στην κατασκευή e-shops χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία, άριστη λειτουργικότητα και ταχύτητα φόρτωσης.

kataskeuh-eshop-rhodos-eshop-development-smarteqplus.png

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια ειδική ιστοσελίδα με μενού διαχείρισης, δηλαδή μια εξειδικευμένη δυναμική ιστοσελίδα για προβολή και αγορά προϊόντων. Μπορείτε να συνδέεστε και να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να τροποποιήσετε προϊόντα, εύκολα και γρήγορα χωρίς να έχεται γνώση προγραμματισμού.
Το κόστος κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εξαρτάται από τις δυνατότητες, το στόχο, και το αποτέλεσμα που θα θέλατε να έχει.

Διαχείριση περιεχομένου (Content Management System)

Παρέχουμε στους πελάτες μας δυνατότητες online διαχείρισης (προσθήκη, τροποποίηση, διαγραφή) σε όλα τα πεδία της βάσης δεδομένων μέσω του συστήματος CMS που θα επιλέξουν.
Πρόκειται για εύχρηστη εφαρμογή online δαχείρισης με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατων - συνεργατών μας.
Η εφαρμογή CMS λεiτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή σε όλους τους γνωστούς web browsers.

ecommerce-online-store-development-smarteqplus-web-solutions-rhodes.png

- Εργαλεια & Προωθηση Ηλεκτρονικου καταστηματος -

SEO για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Αν φτιάχνατε ένα καινούργιο κατάστημα θα το φτιάχνατε εκεί που δεν περνάει κανείς;
Τι θα γινόταν εάν το μαγαζί σας ήταν σε πολύ κεντρικό δρόμο;
Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις εκφράζουν τον τρόπο που η εταιρία μας κατασκευάζει ηλεκτρονικά καταστήματα.

Εργαλεία ηλεκτρονικού καταστήματος

Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα περιέχει τους εξής τύπους εργαλείων οι οποίο καλύπτουν τον πλήρη κύκλο εργασιών ενός ηλεκτρονικού καταστήματος:
Εργαλεία πωλήσεων / προϊόντων / Εργαλεία χρέωσης
Βοηθήματα Αναφορές / Eργαλεία marketing

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε σήμερα προσφορά των Υπηρεσιών μας σύμφωνα πάντα με τα μέτρα και τις ανάγκες που σας ταιριάζουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Τηλεφωνο Επικοινωνιας

(+30) 22410 37864

 

Διευθυνση

Μιχαήλ Πετρίδη 50 85133 Ροδος

 

Like Us

Facebook

Search