ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ένας επαγγελματικός σχεδιασμός ιστοσελίδας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα γιατί όλο και περισσότερες εταιρείες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις επενδύουν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Διαδίκτυο.
Η Smarteqplus σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, από μια πλήρες εκκίνηση στο μέχρι ανασχεδιασμό και συντήρηση των σημερινών website σας.
Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αντανακλά την εταιρεία και τα προϊόντα σας ετσι ώστε να καταφερετε να κερδίσεται καινούριους πελάτες και φυσικά να μεγαλώσετε το πελατολόγιο και τα εσοδά σας.web development web design kataskeuh istoselidwn smarteqplus

Τα διαδικτυακά τεχνολογικά μέσα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για αυτό όλο και περισσότερες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν στο χώρο του ίντερνετ με ραγδαίο ρυθμό (κατασκευή ιστοσελίδας, social media marketing & promo, διαδικτυακή προώθηση προϊόντων κλπ).
Η Smarteqplus προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, από μια πλήρες εκκίνηση μέχρι και τον ανασχεδιασμό και τη συντήρηση των σημερινών υπάρχων εφαρμογών σας.
Η ιστοσελίδα όπως και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε επιχείρηση θα πρέπει να αντανακλά την εταιρεία και τα προϊόντα της τέλεια. Η Smarteqplus χτίζει τη διαδικτυακή σας παρουσίαση που θα ταιριάζει με την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, σήμα, κλπ.) ή μπορεί να αναλάβει την δημιουργία νέας εταιρικής ταυτότητας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που απαιτούνται απο την εκάστοτε επιχείρηση ή ιδιώτη.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την επιτυχία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Φτιάχνουμε για εσάς ένα καλαίσθητο μοναδικό template σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα και εικαστικά γούστα.
Παρέχει την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας από την ίδια την επιχείρηση (CMS Joomla or Wordpress), είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και μπορεί να επεκταθεί σε e-shop εάν χρειαστεί στο μέλλον.
Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με συγκεκριμένες τεχνικές και μεθόδους.
Οι υπηρεσίες μας ανοίγουν την πόρτα στον κόσμο των ψηφιακών μέσων, για αυτό με τους πελάτες μας κτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Τι χρειαζεται για να δημιουργησω μια ιστοσελιδα;

1) Όνομα (Domain Name)

Το πρώτο βήμα για την απόκτηση της δικής σας ιστοσελίδας είναι η αγορά ενός ή περισσοτέρων Domain Names. Είναι το όνομα της ιστοσελίδας σας για παράδειγμα «www.onoma.gr».
Τα Domain Names τα νοικιάζουμε και δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε εφάπαξ.
Λίγο πρίν την λήξη ο ενοικιαστής δικαιούται να ανανεώσει την ενοικίαση του Domain Name του για τα επόμενα χρόνια.

2) Σύλληψη και Εκτέλεση ιδέας

Το επόμενο βήμα είναι η αποτύπωση της ιδέας και την κατασκευή της ιστοσελίδας.
Απαραίτητα θα χρειαστείτε το λογότυπο ή την επωνυμία της επιχείρησης, να γνωρίζετε τον βασικό κορμό της ιστοσελίδας σας (Menu) και καλό θα είναι να υπάρχουν έτοιμα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που θέλετε να προβάλλετε (προϊόντων, υπηρεσιών, ποιοι είστε κτλ).
Για τα υπόλοιπα που χρειάζονται για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας θα ενημερωθείτε από τον κατασκευαστή.

web-design-rhodes-greece-smarteqplus-web-solutions.png
server-filoxenia-istoselidwn-smarteqplus.png

3) Φιλοξενία (Web Hosting)

Μετά την αγορά του ονόματος και την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web Hosting).
Το μέγεθος και το κόστος του πακέτου φιλοξενίας συσχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά και τους στόχους που έχετε για αυτή.
Επίσης μια μικρή ιστοσελίδα χρειάζεται ένα απλό και οικονομικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ενώ μια διαδικτυακή πύλη (Portal) με μεγάλες απαιτήσεις χρειάζεται ολοκληρωμένους Web Servers.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζητήστε σήμερα προσφορά των Υπηρεσιών μας σύμφωνα πάντα με τα μέτρα και τις ανάγκες που σας ταιριάζουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Τηλεφωνο Επικοινωνιας

(+30) 22410 37864

 

Διευθυνση

Μιχαήλ Πετρίδη 50 85133 Ροδος

 

Like Us

Facebook

Search