Φιλοξενία Ιστοσελίδων & Ονόματα Χώρου

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting) είναι ένα μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία η παραπάνω ιστοσελίδες συνεχώς αναρτημένες στο Διαδίκτυο.
Ο όρος Web Hosting αναφέρεται στη διαδικασία με την οποία ο ιδιοκτήτης μίας ιστοσελίδας ενοικιάζει χώρο σε απομακρυσμένους υπολογιστές (διακομιστές - Server) για να τοποθετήσει τα αρχεία τους και την ηλεκτρονική του αλληλογραφία (Webmails).web hosting domain registration smarteqplus web solutions

Η διαχείριση για ένα ιστότοπο από τον ιδιοκτήτη του, μπορεί να γίνει μέσω προγραμμάτων απομακρυσμένης σύνδεσης (FTP) ή από τον περιηγητή ιστού (browser) μέσω πρόσβασης σε έναν πίνακα ελέγχου (control panel), το οποίο δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης των ιστοσελίδων, των email, των αρχείων και όλων των στατιστικών επισκεψιμότητας του ιστότοπου.

Η SmarteqPlus σας προσφέρει πακέτα ενοικίασης φιλοξενίας (Web Hosting) σε αξιόπιστους και δοκιμαζόμενους VPS & Shared Server για την φιλοξενία των ιστοσελίων και των email σας, σε αξιόπιστα data center σε Γερμανία και Αμερική με Cpanel/WHM σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που κάνει την διαχείριση του χώρου σας σας πιο εύκολη.
Επίσεις μπορούμε να καταχωρήσουμε για εσάς το δικό σας μοναδικό όνομα χώρου (Domain name) για την χρήση του στην εταιρική ή την προσωπική σας ιστοσελίδα όπως και για χρήση σε Webmail (www.yourname.gr, info@yourname.gr).

'Εχουμε ετοιμάσει για εσάς μερικά βίντεο παραδείγματα για το πώς μπορείτε και μόνοι σας να διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα τον χώρο φιλοξενία σας: Cpanel Video Tutorials.

Τιμες Πακετων Φιλοξενιας

*Η υπηρεσία θα είναι σύντομα κοντά σας με αυτόνομη σελίδα για αγορά και διαχείριση πακέτων φιλοξενίας (Web Hosting)
και κατοχύρωση ονοματων χώρου (Domain Registration).
Μέχρι να είναι η υπηρεσία έτοιμη, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για τιμές πακέτων και κατοχύρωση ονομάτων χώρου.

Περισσοτερα

Ολα τα πακετα περιλαμβανουν:

Cpanel/WHM

Cpanel/WHM

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου
Support 24/7/365

Support 24/7/365

Αίτημα υποστηριξης με εισιτήριο
Secure SSL

Secure SSL

Πιστοποιητικά ασφαλείας
Backup

Backup

Αντίγραφα ασφαλείας σε τρίτο διακομιστή
99.9% Uptime

99.9% Uptime

Εγγύηση ομαλής λειτουργίας
30 Days money back

30 Days money back

Επιστροφή χρημάτων

Συντηρηση - Υποστηριξη μεχρι σημερα

0
Ιστοσελίδες
0
Domains
0
Webmails
0
Χρόνια Εμπειρίας

Συχνες Ερωτησεις

DATACENTER

Το Hosting είναι η φιλοξενία της ιστοσελίδας σου στο διαδίκτυο 24/7/365.
Όλοι οι servers που διαθέτουμε χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας εξαρτήματα σε εξειδικευμένα datacenters σε Γερμανία και Αμερική εξασφαλίζοντας την καλύτερη απόδοση ταχύτητας και ασφάλειας.

Τι ειναι η φιλοξενια ιστοσελιδων;

Φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η υπηρεσία αυτή που χρειάζεστε έτσι ώστε η ιστοσελίδα και τα εταιρικά σας email να είναι διαθέσιμα 24/7/365 στο ιντερνετ.

Τι πακετο φιλοξενιας χρειαζομαι;
Τι ειναι το πιστοπιοιτικο ασφαλειας SSL
Ποτε γινεται ενεργοποιηση του πακετου μου;
Εχετε εγγυηση επιστροφης χρηματων;

 

Τηλεφωνο Επικοινωνιας

(+30) 22410 37864

 

Διευθυνση

Μιχαήλ Πετρίδη 50 85133 Ροδος

 

Like Us

Facebook

Search