Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.

Παλιά μια επιχείρηση είχε ελάχιστους ανταγωνιστές σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Πλέον οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι σύγχρονες και έτοιμες για να είναι ανταγωνιστικές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κόσμος πλέον αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες ( γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα ) στο διαδίκτυο.

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα η επιχείρηση σας θα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα 365 μέρες το χρόνο και θα προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να είναι σύγχρονο, ασφαλές, γρήγορο και εύχρηστο ως πρός τον ιδιοκτήτη και τους επισκέπτες.
Η Smarteqplus εξειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία e-shop αναπτύσοντας e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών.Η μεθοδολογία της εταιρίας μας στην κατασκευή e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστη λειτουργικότητα για τον σχεδιασμό & την Κατασκευή Ε - shop ιστοσελίδων (Ηλεκτρονικών καταστημάτων).

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια ειδική ιστοσελίδα με μενού διαχείρισης, δηλαδή μια εξειδικευμένη δυναμική ιστοσελίδα για προβολή και αγορά προϊόντων. Μπορείτε δηλαδή να συνδέεστε στην ιστοσελίδα σας να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να τροποποιήσετε προϊόντα, εύκολα και γρήγορα χωρίς να έχεται γνώση προγραμματισμού.Το κόστος κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop – ιστοσελίδας) εξαρτάται από τις δυνατότητες που θα θέλετε να έχει το ηλεκτρονικό κατάστημα σας και το κόστος συντήρησης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στην Smarteqplus ανέρχεται στα 90€ το χρόνο και περιλαμβάνει το όνομα χώρου και την φιλοξενία στην οποία συμπεριλαμβάνεται η τεχνική υποστήριξη καθώς και την συνεχή αναβάθμιση του μενού διαχείρισης για λόγους ασφαλείας.

Διαχείριση περιεχομένου (Content Management System)
Παρέχουμε στους διαχειριστές των Ε-shop (Ηλεκτρονικών καταστημάτων) που αναπτύσσονται από την εταιρία μας δυνατότητες online διαχείρισης (προσθήκη, τροποποίηση, διαγραφή) σε όλα τα πεδία της βάσης δεδομένων μέσω του συστήματος CMS. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή online δαχείρισης με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατων - συνεργατών μας. Η εφαρμογή CMS λεiτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή (web based User Interface) σε όλους τους διαδεδομένους browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer κλπ.) και είναι απόλυτα εύχρηστη προς τους διαχειριστές των Ε-shop (Ηλεκτρονικών καταστημάτων).

 

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις!

 

Φιλερήμου 37 Καρακόνερο 85132 Ρόδος

+30 22410 37864  M.: +30 6989 959 930 M.: +30 6974 732 673

info@smarteqplus.org