Ένας επαγγελματικός σχεδιασμός ιστοσελίδας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα γιατί όλο και περισσότερες εταιρείες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις επενδύουν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Διαδίκτυο. Η Smarteqplus σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο από μια πλήρες εκκίνηση στο Διαδίκτυο μέχρι ανασχεδιασμό και την συντήρηση των σημερινών website σας. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αντανακλά την εταιρεία και τα προϊόντα σας τέλεια ετσι ώστε να καταφερετε να κερδίσεται καινούριους πελάτες και φυσικά να μεγαλώσετε το πελατολόγιο και τα εσοδά σας.

Τι χρειάζεται για να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα

1). Όνομα (domain)
Το πρώτο βήμα για την απόκτηση της δικής σας ιστοσελίδας είναι η αγορά ενός ή περισσοτέρων Domain Names. Είναι το όνομα της ιστοσελίδας σας για παράδειγμα «www.onoma.gr». Τα Domain Names τα νοικιάζουμε και δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε εφάπαξ. Λίγο πρίν την λήξη ο ενοικιαστής δικαιούται να ανανεώσει την ενοικίαση του Domain Name του για τα επόμενα χρόνια.

2).Φιλοξενία (Web Hosting)
Μετά την αγορά του ονόματος και την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web Hosting). Το μέγεθος και το κόστος του πακέτου φιλοξενίας συσχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά και τους στόχους που έχετε για την ιστοσελίδα σας. Π.χ. ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν σας ενδιαφέρει το SEO, οι μηχανές αναζήτησης (Π.χ. Google) βαθμολογούν διαφορετικά τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε Ελληνικούς Web Servers από αυτές που φιλοξενούνται σε Web Servers εξωτερικού. Επίσης μια μικρή ιστοσελίδα χρειάζεται ένα απλό και οικονομικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ενώ μια διαδικτυακή πύλη (Portal) με μεγάλες απαιτήσεις χρειάζεται ολοκληρωμένους Web Servers.

3). Σύλληψη της ιδεας και υλοποιηση της Ιστοσελίδας
Το τελευταίο βήμα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Απαραίτητα θα χρειαστείτε το λογότυπο της εταιρείας σας, να γνωρίζετε τον βασικό κορμό της ιστοσελίδας σας (Menu) και καλό θα είναι να υπάρχουν έτοιμα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που θέλετε να προβάλλετε (προϊόντων, υπηρεσιών, κτλ).  Τα υπόλοιπα υλικά συσχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε και θα ενημερωθείτε για αυτά από την εταιρεία μας.

 

 

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις!

 

Φιλερήμου 37 Καρακόνερο 85132 Ρόδος

+30 22410 37864  M.: +30 6989 959 930 M.: +30 6974 732 673

info@smarteqplus.org